Ponudba
DODATNO

Paintball-Zorb


PAINTBALL
Paintball je nekontakten, akcijsko naravnan šport, v katerem sta združeni avantura, ekipno delo in sposobnost hitrega odločanja. Naraščajoča priljubljenost v Sloveniji in drugod po svetu, kaže da se vse več ljudi odloča za to vrsto zabave. Prednost je gotovo, da paintball nima starostnih omejitev, igrajo pa ga tako moški kot ženske. Uspešnost v igri ni pogojena s fizično močjo, saj posameznik brez pomoči soigralcev ne more zmagati.

Za igro sta potrebni vsaj dve ekipi s tremi člani, ustrezna oprema in poligon. Za zadnji dve zadevi poskrbimo v TinaRaft centru, vi pa se lahko posvetite aktivnemu preživljanju vikenda, športnega dneva, končnega izleta ali popoldneva s prijatelji.

Po končani adrenalinski zabavi si lahko privoščite Zipline (spust po jeklenici).


PAINTBALL CENIK

Paket

Cena

Kaj dobiš?

Osnovni

18€

zaščitno obleko, termalno masko, marker + 100 kroglic

Srednji

26€

zaščitno obleko, termalno masko, marker + 300 kroglic

Veliki

30€

zaščitno obleko, termalno masko, marker + 500 kroglic
ZORB BALLNepozaben adrenalinski spust z ZORB-ballom. Ta ogromna žoga ti pomaga, da pozabiš na čisto vse. Adrenalin zagotovljen na predvsem varen način. Za ZORB-ball sta potrebna dva zaradi pravilnega delovanja. Zlezemo v velikansko žogo, vodič pa vam razloži kako se pravilno pripravimo za spust. Ko se namestite sledi še pregled, če ste se pripeli (noge, roke, dva pasova čez ramena ter en pas čez sprednji del telesa). Ko je vse to narejeno sledi najbolj nori spust kar ga boste doživeli. Poskusite ne mižati :)

Če ste pripravljeni na adrenalinski spust smo pravi naslov za vas. Ko končate spust z noro žogo si privoščite se spust z Zipline-om.
Rezervacija


Cenik Paintball-Zorb


Paintball               ***18€/osebo
100 krogel, dodatno polnenje***6€

Paintball-Zipline ***28€/osebo

Rafting+Paintball***46€/osebo


Zorb ball               ***18€/osebo


 Zorb ball+Zipline***28€/osebo


Zorb ball+Rafting***46€/osebo


minimalno 4 osebeKoordinate: N46,32928 E14,18639

Prijazna destinacija