Ponudba
DODATNO

MiniRaft


Izlet z mini raftom je lahko vaša enkratna celodnevna, dopoldanska ali popoldanska sprostitev.

V mini raftu sedite sami s prijatelji, partnerji, sodelavci ali otroki (3 osebe na čoln), vodniki pa vas spremljajo in zabavajo kar iz kajakov.

Sam zbor  je v rafting centru Tinaraft kjer imamo parkirišče, ki je dovolj veliko in varno za Vaše jeklene konjičke. Nato se bomo z našim kombijem odpeljali na start  spusta. Pred startom Vas vodniki naučijo vse o varnosti in tehnikah veslanja. Svoja oblačila pustite v našem kombiju. Preoblečeni v neoprensko obleko, čevlje, čelado ter jopič bomo začeli  avanturo po reki Savi. Sam spust traja cca. 2 uri, saj je dolžina reke 13km. Med samo vožnjo z mini raftom boste doživeli veliko adrenalinskih brzic in občudovali našo prečudovito Savo.

Med samim spustom pri mostu,ki pelje na Bled se bomo ustavili, saj nas bo tam čakalo presenečenje.


VŠEČKAJTE NAS NA FACEBOOK-U

 

 Po krajšem premoru na kopnem se vrnemo v čolne in spust nadaljujemo proti našem rafting centru Tinaraft Radovljici. Na cilju je možen skok iz mostu. Po končani adrenalinski  vožnji pa se lahko ohladite s hladno pijačo v našem rafting centru ali pa se podate novim adrenalinskim podvigom na proti in se spustite po ziplin-u.


Rezervacija


Cenik MiniRaft


Miniraft (2 uri)     ***40€/osebo

Miniraft + Zipline ***50€/osebo

minimalno 4 osebe


Koordinate: N46,32928 E14,18639

Prijazna destinacija